Tijd om af te sluiten. En hoe doe je dat anders dan iedereen te bedanken die langsgekomen is. Waarschijnlijk hebben we nog een pak bekende koppen gemist, maar hier is een greep uit onze vrienden die langsgekomen zijn: Look who visited us in Milaan.

En we wilden jullie ook de reacties van onze strijders niet onthouden. Dit vonden enkelen van hen van hun eerste keer in Milaan:

Filip Janssen zegt: "Voor de eerste keer toon ik mijn werk verkleind en sta ik tussen andere ontwerpers. Milaan is voor mij dus een toffe gelegenheid om uit te pakken met mijn kleiner en zeker ook ander werk. Ik hoop dat het een springplank biedt voor mijn product. In ieder geval bereik ik een groter publiek, omdat ik meestal om maat werk. De live-reacties zijn ongelooflijk tof en heel anders dan ik gewoon ben. Ik bereik ook voor de eerste keer een groter publiek, omdat ik normaalgezien maatwerk doe voor particulieren. De livereacties zijn ongelooflijk tof en anders dan ik gewoon ben."

Tim van Interror & Atelier Bonk was eerst wat minder positief: "De motor van mijn auto ontplofte vlak nadat ik aankwam in Milaan. Ik weet dus waarvoor ik hier sta: omzet maken om een nieuwe wagen te kunnen kopen. Maar ik ben hier vooral om alles af te toetsen en interesse te zoeken bij bedrijven. Zo is er een bedrijf die interesse heeft in de kinderproducten van BONK en zoiets geeft je de bevestiging dat je goed bezig bent. Dat je origineel uit de hoek komt, maar dat mensen het wel snappen."

Miet van theo staat hier niet met meubelen. Dat maakt de reacties anders: "Het zijn vooral de spontane en leuke reacties die de fijnste ervaringen zijn. Dat is een toegevoegde waarde, je hebt zo veel ontwerpen en als het jouwe eruit springt en iemand echt iets doet, al is het een negatief gevoel dat het oproept. Zoiets geeft je als merk een goed gevoel."

Wij zijn bijna klaar met Milaan. Vandaag genieten we nog van de laatste volkstoestroom en de Milanese zon. Als jij nog langskomt, laat je dan zeker fotograferen. We hebben nooit genoeg vrienden op bezoek gehad. En volgend jaar doen we het gewoon meer. Misschien kom jij dan wel of doe je mee als ontwerper ?

Yves

Tijd om af te sluiten. En hoe doe je dat anders dan iedereen te bedanken die langsgekomen is. Waarschijnlijk hebben we nog een pak bekende koppen gemist, maar hier is een greep uit onze vrienden die langsgekomen zijn: Look who visited us in Milaan. En we wilden jullie ook de reacties van onze strijders niet onthouden. Dit vonden enkelen van hen van hun eerste keer in Milaan: Filip Janssen zegt: "Voor de eerste keer toon ik mijn werk verkleind en sta ik tussen andere ontwerpers. Milaan is voor mij dus een toffe gelegenheid om uit te pakken met mijn kleiner en zeker ook ander werk. Ik hoop dat het een springplank biedt voor mijn product. In ieder geval bereik ik een groter publiek, omdat ik meestal om maat werk. De live-reacties zijn ongelooflijk tof en heel anders dan ik gewoon ben. Ik bereik ook voor de eerste keer een groter publiek, omdat ik normaalgezien maatwerk doe voor particulieren. De livereacties zijn ongelooflijk tof en anders dan ik gewoon ben." Tim van Interror & Atelier Bonk was eerst wat minder positief: "De motor van mijn auto ontplofte vlak nadat ik aankwam in Milaan. Ik weet dus waarvoor ik hier sta: omzet maken om een nieuwe wagen te kunnen kopen. Maar ik ben hier vooral om alles af te toetsen en interesse te zoeken bij bedrijven. Zo is er een bedrijf die interesse heeft in de kinderproducten van BONK en zoiets geeft je de bevestiging dat je goed bezig bent. Dat je origineel uit de hoek komt, maar dat mensen het wel snappen."Miet van theo staat hier niet met meubelen. Dat maakt de reacties anders: "Het zijn vooral de spontane en leuke reacties die de fijnste ervaringen zijn. Dat is een toegevoegde waarde, je hebt zo veel ontwerpen en als het jouwe eruit springt en iemand echt iets doet, al is het een negatief gevoel dat het oproept. Zoiets geeft je als merk een goed gevoel." Wij zijn bijna klaar met Milaan. Vandaag genieten we nog van de laatste volkstoestroom en de Milanese zon. Als jij nog langskomt, laat je dan zeker fotograferen. We hebben nooit genoeg vrienden op bezoek gehad. En volgend jaar doen we het gewoon meer. Misschien kom jij dan wel of doe je mee als ontwerper ? Yves