Hier zijn ze dan. Uitgepakt, in elkaar gezet en opgesteld. De strijders van De Invasie die klaar staan voor zo'n 60.000 bezoekers. En geloof ons, ze zijn strijdbaarder dan ooit. Hoe kan het ook anders, met zo'n schoon werk.

Wat een spannend moment is dat, de poort van je tentoonstelling voor de eerste keer openzetten. In de regen, maar wat deert dat. Het bordje Ventura Lambrate met daarop 'De Invasie' ophangen was een echt plechtig moment. En dan nu tijd voor waar jullie allemaal op wachten: de beelden van de ontwerpers. Alle 18, samen met onze twee 'supporters' Ann Van Hoey en theo. Hun namen: Atelier Belge, Atelier Mats, Bernaer Design, Bram Vanderbeke, Carina Van Den Bergh, Carine Altermatt (Cariboudeficelle), Filip Janssens, Heidewinne, Interror, Jenna Postma, Katja Van Breedam, Lore Van Keer, Manon Garritsen, Moupila, Nathalie Hendrickx, Not Too Arty, Sampling en Xavier Coenen.

Straks houden we een feestje (mocht je daar zin in hebben: op 10 april tussen 18u en 22u) en morgen nemen we een kijkje naar de andere Belgen hier op Ventura Lambrate. Maar eerst nog wat genieten van de Milanese zon.

Yves Drieghe

Hier zijn ze dan. Uitgepakt, in elkaar gezet en opgesteld. De strijders van De Invasie die klaar staan voor zo'n 60.000 bezoekers. En geloof ons, ze zijn strijdbaarder dan ooit. Hoe kan het ook anders, met zo'n schoon werk. Wat een spannend moment is dat, de poort van je tentoonstelling voor de eerste keer openzetten. In de regen, maar wat deert dat. Het bordje Ventura Lambrate met daarop 'De Invasie' ophangen was een echt plechtig moment. En dan nu tijd voor waar jullie allemaal op wachten: de beelden van de ontwerpers. Alle 18, samen met onze twee 'supporters' Ann Van Hoey en theo. Hun namen: Atelier Belge, Atelier Mats, Bernaer Design, Bram Vanderbeke, Carina Van Den Bergh, Carine Altermatt (Cariboudeficelle), Filip Janssens, Heidewinne, Interror, Jenna Postma, Katja Van Breedam, Lore Van Keer, Manon Garritsen, Moupila, Nathalie Hendrickx, Not Too Arty, Sampling en Xavier Coenen. Straks houden we een feestje (mocht je daar zin in hebben: op 10 april tussen 18u en 22u) en morgen nemen we een kijkje naar de andere Belgen hier op Ventura Lambrate. Maar eerst nog wat genieten van de Milanese zon. Yves Drieghe