Coca Cola Light krijgt een make over. En wel door Italiaans ontwerper Roberto Cavalli. De nieuwe look van het bekende flesje zal klaar zijn tegen de modeweek van Milaan eind september.

De designer, die bekend staat voor zijn sexy snit en prints van wilde dieren, gaf de flesjes drie verschillende "outfits", in zebra-en luipaardmotief.

"Ik vond het echt leuk outfits te creÃ"ren voor het mythische silhouet van de Coca Cola Light-fles, die erg verleidelijk en vrouwelijk is en dan ook perfect bij de Cavalli-stijl past", aldus de flamboyante Toscaanse ontwerper.

De flesjes -waarvan er slechts 300.000 gemaakt worden - zullen van september tot december te koop zijn in ItaliÃ".

Ann Heylens.

Coca Cola Light krijgt een make over. En wel door Italiaans ontwerper Roberto Cavalli. De nieuwe look van het bekende flesje zal klaar zijn tegen de modeweek van Milaan eind september. De designer, die bekend staat voor zijn sexy snit en prints van wilde dieren, gaf de flesjes drie verschillende "outfits", in zebra-en luipaardmotief. "Ik vond het echt leuk outfits te creÃ"ren voor het mythische silhouet van de Coca Cola Light-fles, die erg verleidelijk en vrouwelijk is en dan ook perfect bij de Cavalli-stijl past", aldus de flamboyante Toscaanse ontwerper. De flesjes -waarvan er slechts 300.000 gemaakt worden - zullen van september tot december te koop zijn in ItaliÃ". Ann Heylens.