Sinds begin december heeft Bisazza, het Italiaanse luxemerk met een ijzersterke reputatie in design, ook een flagshipstore in ons land. Bisazza, dat al aanwezig is in toonaangevende steden als Rome, Berlijn, New York en L.A., koos voor hartje Antwerpen.

Het in 1956 in VenetiÃ"opgerichte bedrijf staat bekend voor zijn fabrikatie van mozaïeken en glastegels voor binnenhuis-en geveldecoratie. Het biedt ook een mooi gamma aan hedendaagse designmeubelen. In de nieuwe winkel kan u onder andere creaties in de unieke stijl van Studio Job ontdekken, het label van het Belgisch-Nederlandse duo Job Smeets en Nynke Tynagel.

Dominique Sohie/Ann Heylens.

Info: 03/385.30.33

Sinds begin december heeft Bisazza, het Italiaanse luxemerk met een ijzersterke reputatie in design, ook een flagshipstore in ons land. Bisazza, dat al aanwezig is in toonaangevende steden als Rome, Berlijn, New York en L.A., koos voor hartje Antwerpen. Het in 1956 in VenetiÃ"opgerichte bedrijf staat bekend voor zijn fabrikatie van mozaïeken en glastegels voor binnenhuis-en geveldecoratie. Het biedt ook een mooi gamma aan hedendaagse designmeubelen. In de nieuwe winkel kan u onder andere creaties in de unieke stijl van Studio Job ontdekken, het label van het Belgisch-Nederlandse duo Job Smeets en Nynke Tynagel. Dominique Sohie/Ann Heylens. Info: 03/385.30.33