Tavi Gevinson is zonder twijfel een Wunderkind. Of beter was, want ondertussen is ze negentien en woont ze in haar eigen appartement in New York City. Haar cv is te lang en jaloersmakend om op te sommen, maar laten we stellen dat ze zowel kan schrijven, acteren en zingen, dat ze een van de meest invloedrijke tieners op aarde is en ze samen met haar collega's/vriendinnen een schitterend online magazine voor tieners (Rookie) beheert. Een rolmodel om u tegen te zeggen dus.

Nowness en Apartmento klopten aan bij Tavi en kregen inkijk in haar persoonlijke universum. Het appartement puilt uit van de interessante boeken, platen, schoenen en notitieboekjes - waaronder een met de geniale titel People to Kill. Langs haar neus weg vermeldt Tavi dat ze een van haar lievelingsboeken gekregen heeft van niemand minder dan Stevie Nicks.

'Het voelt erg volwassen om een eigen stek te hebben, het voelt als mijn persoonlijke fort. Ik kan hier exact hetzelfde doen als wat ik deed in mijn slaapkamer toen ik twaalf was: luisteren naar platen, films kijken, boeken lezen en gewoon 'kind zijn.' Ik kan mijn verbeelding de vrije loop laten hier en doen waar ik zin in heb. Daarom is dit appartement zo belangrijk voor mij.'

(LP)

Tavi Gevinson is zonder twijfel een Wunderkind. Of beter was, want ondertussen is ze negentien en woont ze in haar eigen appartement in New York City. Haar cv is te lang en jaloersmakend om op te sommen, maar laten we stellen dat ze zowel kan schrijven, acteren en zingen, dat ze een van de meest invloedrijke tieners op aarde is en ze samen met haar collega's/vriendinnen een schitterend online magazine voor tieners (Rookie) beheert. Een rolmodel om u tegen te zeggen dus.Nowness en Apartmento klopten aan bij Tavi en kregen inkijk in haar persoonlijke universum. Het appartement puilt uit van de interessante boeken, platen, schoenen en notitieboekjes - waaronder een met de geniale titel People to Kill. Langs haar neus weg vermeldt Tavi dat ze een van haar lievelingsboeken gekregen heeft van niemand minder dan Stevie Nicks. 'Het voelt erg volwassen om een eigen stek te hebben, het voelt als mijn persoonlijke fort. Ik kan hier exact hetzelfde doen als wat ik deed in mijn slaapkamer toen ik twaalf was: luisteren naar platen, films kijken, boeken lezen en gewoon 'kind zijn.' Ik kan mijn verbeelding de vrije loop laten hier en doen waar ik zin in heb. Daarom is dit appartement zo belangrijk voor mij.' (LP)