Het concept online-design is niet echt nieuw meer, de term betaalbaar des te meer. Wie zich al durfde op het internet te begeven voor de aankoop van design, moest rekening houden met hoge prijzen. De Belgische website 'D-Sign' brengt daar mogelijk verandering in.

Bruno Dutillieux en Didier Vindevogel startten vanuit hun passie voor hedendaags design de website 'D-Sign' op. Ze verkopen verscheidene designmerken aan redelijke prijzen, onder meer Bloom, Casamania, Qui est Paul? en Slide. Maar de webshop is pas echt aantrekkelijk voor wie de maandelijkse (exclusieve) promoties in het oog houdt.

De gedachte achter het hele concept is simpel: zo weinig mogelijk vaste en werkkosten maken. De producten worden daarom enkel online aangeboden en in beperkte hoeveelheid aangekocht.

De eerste lente-/zomercollectie luistert naar de naam 'The Garden Edition' en is volledig opgedragen aan de buitenruimte. Bent u op zoek naar ligstoelen, parasols of lichtversiering om uw terras en tuin een design-upgrade te geven, dan bent u hier aan het juiste adres.

De Franstalige versie van de site staat al online, de Nederlandstalige komt eraan midden mei.

Ruth Vanden Berghe

Het concept online-design is niet echt nieuw meer, de term betaalbaar des te meer. Wie zich al durfde op het internet te begeven voor de aankoop van design, moest rekening houden met hoge prijzen. De Belgische website 'D-Sign' brengt daar mogelijk verandering in.Bruno Dutillieux en Didier Vindevogel startten vanuit hun passie voor hedendaags design de website 'D-Sign' op. Ze verkopen verscheidene designmerken aan redelijke prijzen, onder meer Bloom, Casamania, Qui est Paul? en Slide. Maar de webshop is pas echt aantrekkelijk voor wie de maandelijkse (exclusieve) promoties in het oog houdt.De gedachte achter het hele concept is simpel: zo weinig mogelijk vaste en werkkosten maken. De producten worden daarom enkel online aangeboden en in beperkte hoeveelheid aangekocht.De eerste lente-/zomercollectie luistert naar de naam 'The Garden Edition' en is volledig opgedragen aan de buitenruimte. Bent u op zoek naar ligstoelen, parasols of lichtversiering om uw terras en tuin een design-upgrade te geven, dan bent u hier aan het juiste adres.De Franstalige versie van de site staat al online, de Nederlandstalige komt eraan midden mei.Ruth Vanden Berghe