Op 20 oktober vierden we de veertigjarige verjaardag van het Sydney Opera House. Ter ere van dit iconische bouwwerk kwam Sam Doust op de proppen met The Opera House Project. Dit interactieve online project neemt ons mee op een reis doorheen de geschiedenis van het Australische operagebouw. We beginnen onze tocht in 1954, toen het ontwerp van de Deense architect Jørn Utzon gekozen werd uit 233 inzendingen, en reizen helemaal tot het heden. Via het project komen we te weten met welke moeilijkheden en tegenslagen het ontwerp- en bouwproces te maken kreeg.

In het filmpje hieronder legt Sam Doust, de man achter The Opera House Project uit wat zijn project precies inhoudt.

Voor het interactieve project - dat doet denken aan een online museum en documentaire - surft u naar theoperahouseproject.com/

(LP)

Op 20 oktober vierden we de veertigjarige verjaardag van het Sydney Opera House. Ter ere van dit iconische bouwwerk kwam Sam Doust op de proppen met The Opera House Project. Dit interactieve online project neemt ons mee op een reis doorheen de geschiedenis van het Australische operagebouw. We beginnen onze tocht in 1954, toen het ontwerp van de Deense architect Jørn Utzon gekozen werd uit 233 inzendingen, en reizen helemaal tot het heden. Via het project komen we te weten met welke moeilijkheden en tegenslagen het ontwerp- en bouwproces te maken kreeg. In het filmpje hieronder legt Sam Doust, de man achter The Opera House Project uit wat zijn project precies inhoudt. Voor het interactieve project - dat doet denken aan een online museum en documentaire - surft u naar theoperahouseproject.com/ (LP)