De Japanse architect Tadao Ando, in opdracht van het architectenbureau Marmol Radziner, ontwierp het gebouw persoonlijk voor Tom Ford. Het werd een zeer moderne woonst, met veel lichtinval. Een ranch zou natuurlijk ook z'n naam niet waardig zijn moet er geen manege aan verbonden zijn, met acht stallen en ruimte genoeg voor de paarden om rond te lopen.

Het gigantische landgoed herbergt ook vier huizen voor het personeel, twee gastverblijven, een western filmset, een landingsbaan, een tennisbaan en een huis voor de ranchmanager. Dat de omgeving ook de moeite waard is, wordt duidelijk in deze video van het domein. Interesse om de ranch aan te schaffen? Voor 75 miljoen dollar kan je je handtekening zetten op de eigendomsakte. De Kevin Bobolsky Group zorgt voor de verkoop.

(LP)

De Japanse architect Tadao Ando, in opdracht van het architectenbureau Marmol Radziner, ontwierp het gebouw persoonlijk voor Tom Ford. Het werd een zeer moderne woonst, met veel lichtinval. Een ranch zou natuurlijk ook z'n naam niet waardig zijn moet er geen manege aan verbonden zijn, met acht stallen en ruimte genoeg voor de paarden om rond te lopen. Het gigantische landgoed herbergt ook vier huizen voor het personeel, twee gastverblijven, een western filmset, een landingsbaan, een tennisbaan en een huis voor de ranchmanager. Dat de omgeving ook de moeite waard is, wordt duidelijk in deze video van het domein. Interesse om de ranch aan te schaffen? Voor 75 miljoen dollar kan je je handtekening zetten op de eigendomsakte. De Kevin Bobolsky Group zorgt voor de verkoop.(LP)