Het ingezonden design van het architectenbureau Mario Corea Arquitectura voor het nieuwe Trade Fair gebouw in Mendoza, Argentinië is verkozen tot winnend ontwerp. Dat meldt Archdaily.

De architecten Mario Corea en Eugenio Tioni mogen hun gebouw neerzetten in Mendoza's stadspark. Hoewel de handelsbeurs te midden van groen zal gebouwd worden, hebben de architecten ervoor gekozen om hun ontwerp te baseren op de rol van het gebouw in de constructie van de stad, in plaats van het te bekijken als een geïsoleerd object in een groene zone.


Het gebouw is opgevat als een serie van modules die geplaatst worden langs een wandelstraat. Elke module zal voorzien zijn van een open en gesloten ruimte die beiden gebruikt zullen worden als tentoonstellingsruimtes. De wandelstraat zal uitgerust worden met restaurants en openbare toiletten en ook de hoofdingangen naar de tentoonstellingsruimtes zullen hier te vinden zijn.


De groene strook tussen de handelsbeurs en de omringende woonhuizen zal behouden worden om zo de relatie tussen de gebouwen te benadrukken. Dit deel van het park, dat zich zal gedragen als grens tussen de gebouwen, zal de transitie tussen het woongebied en de handelszone vergemakkelijken.


Mario Corea Arquitectura is een professioneel architectenbureau met meer dan 30 jaar ervaring in het veld. De expertisegebieden van het bureau bestaan uit management van projecten en technische gebouwen zoals ziekenzorgfaciliteiten, schoolgebouwen, sportfaciliteiten en stedelijke ontwerpprojecten in Spanje en Zuid-Amerika. Het bureau heeft al talloze prijzen gewonnen en mag nu dus ook dit prestigieuze project op zijn naam schrijven. (LP)


Meer info op volgende websites:


http://mariocorea.com/en/


http://www.archdaily.com/312899/new-trade-fair-building-winning-proposal-mario-corea-arquitectura/

Het ingezonden design van het architectenbureau Mario Corea Arquitectura voor het nieuwe Trade Fair gebouw in Mendoza, Argentinië is verkozen tot winnend ontwerp. Dat meldt Archdaily. De architecten Mario Corea en Eugenio Tioni mogen hun gebouw neerzetten in Mendoza's stadspark. Hoewel de handelsbeurs te midden van groen zal gebouwd worden, hebben de architecten ervoor gekozen om hun ontwerp te baseren op de rol van het gebouw in de constructie van de stad, in plaats van het te bekijken als een geïsoleerd object in een groene zone. Het gebouw is opgevat als een serie van modules die geplaatst worden langs een wandelstraat. Elke module zal voorzien zijn van een open en gesloten ruimte die beiden gebruikt zullen worden als tentoonstellingsruimtes. De wandelstraat zal uitgerust worden met restaurants en openbare toiletten en ook de hoofdingangen naar de tentoonstellingsruimtes zullen hier te vinden zijn. De groene strook tussen de handelsbeurs en de omringende woonhuizen zal behouden worden om zo de relatie tussen de gebouwen te benadrukken. Dit deel van het park, dat zich zal gedragen als grens tussen de gebouwen, zal de transitie tussen het woongebied en de handelszone vergemakkelijken. Mario Corea Arquitectura is een professioneel architectenbureau met meer dan 30 jaar ervaring in het veld. De expertisegebieden van het bureau bestaan uit management van projecten en technische gebouwen zoals ziekenzorgfaciliteiten, schoolgebouwen, sportfaciliteiten en stedelijke ontwerpprojecten in Spanje en Zuid-Amerika. Het bureau heeft al talloze prijzen gewonnen en mag nu dus ook dit prestigieuze project op zijn naam schrijven. (LP) Meer info op volgende websites:http://mariocorea.com/en/http://www.archdaily.com/312899/new-trade-fair-building-winning-proposal-mario-corea-arquitectura/