The Midlands waren ooit de bakermat van de industriële revolutie, waardoor er flink wat industrieel erfgoed te ontdekken valt. Maar er zijn ook schitterende landschappen te bewonderen en de streek leeft op.

Klassiekers vs. moderne projecten

Architectuurwijzer organiseert een driedaagse reis van 30 september tot 2 oktober door The Midlands. Wat wordt er allemaal bezocht? Onder meer de New Art Gallery in Walsall en de Nottingham Contemporary van Caruso St John, de campus van Cambridge met werk van onder meer Colin St John Wilson en James Stirling. Je bezoekt dus enkele klassiekers van de industriële archeologie alsook verschillende moderne projecten.

Voor meer info en inschrijving: www.architectuurwijzer.be. De basisprijs ligt voor niet-architecten op 575 euro.

(Piet Swimberghe)

The Midlands waren ooit de bakermat van de industriële revolutie, waardoor er flink wat industrieel erfgoed te ontdekken valt. Maar er zijn ook schitterende landschappen te bewonderen en de streek leeft op. Architectuurwijzer organiseert een driedaagse reis van 30 september tot 2 oktober door The Midlands. Wat wordt er allemaal bezocht? Onder meer de New Art Gallery in Walsall en de Nottingham Contemporary van Caruso St John, de campus van Cambridge met werk van onder meer Colin St John Wilson en James Stirling. Je bezoekt dus enkele klassiekers van de industriële archeologie alsook verschillende moderne projecten. Voor meer info en inschrijving: www.architectuurwijzer.be. De basisprijs ligt voor niet-architecten op 575 euro.(Piet Swimberghe)