Deze stoelen komen dus uit het bekende Gentse meubelatelier Van Den Berghe-Pauvers dat vorige jaar is gestopt en al meer dan 250 jaar actief was!

Het atelier Van Den Berghe-Pauvers was na de oorlog een naam inzake moderne vormgeving. Het bedrijf vervaardigde op eerder kleine schaal modern meubilair. Meest bekend is de Cirkante tafel uit 1976, ontworpen door interieurarhitekt Bob Van Den Berghe. Deze stoelen stammen uit de vroege jaren '60, en maakten deel uit van een volledig ameublement. De waarde van de zes stoelen ligt rond de 200 euro voor het setje. De twee kastjes zijn uitzonderlijker! Ze zijn heel mooi en net niet te groot, wat ze commercieel maakt. De waarde ligt rond de 600 euro per stuk.

Deze stoelen komen dus uit het bekende Gentse meubelatelier Van Den Berghe-Pauvers dat vorige jaar is gestopt en al meer dan 250 jaar actief was!Het atelier Van Den Berghe-Pauvers was na de oorlog een naam inzake moderne vormgeving. Het bedrijf vervaardigde op eerder kleine schaal modern meubilair. Meest bekend is de Cirkante tafel uit 1976, ontworpen door interieurarhitekt Bob Van Den Berghe. Deze stoelen stammen uit de vroege jaren '60, en maakten deel uit van een volledig ameublement. De waarde van de zes stoelen ligt rond de 200 euro voor het setje. De twee kastjes zijn uitzonderlijker! Ze zijn heel mooi en net niet te groot, wat ze commercieel maakt. De waarde ligt rond de 600 euro per stuk.