Avant-garde en antiquaren: het lijkt niet echt te matchen en toch... De vierde Antwerp Academy Art Book Fair is ook een heel aparte beurs die zich niet alleen richt tot de hedendaagse avant-garde, maar ook alles aanbiedt met betrekking tot de avant-gardestromingen uit het nabije verleden.

In totaal bieden meer dan 100 antiquaren, kunstenaars en galeries hun avant-garde-collecties aan. De antiquaren, handelaren in oude boeken, documenten en foto's, laten je bijvoorbeeld oude affiches, uitnodigingen en publicaties zien. Wie authentieke documenten wil verzamelen over G58 of ZERO kan daar dus terecht. Ook hedendaagse kunstenaars en ontwerpers komen aan bod.

In de binnentuin van de academie worden daarbij performances georganiseerd. Kortom: dit is een heel aparte kunstbeurs van één dag: van 10 tot 18u.

Avant-garde en antiquaren: het lijkt niet echt te matchen en toch... De vierde Antwerp Academy Art Book Fair is ook een heel aparte beurs die zich niet alleen richt tot de hedendaagse avant-garde, maar ook alles aanbiedt met betrekking tot de avant-gardestromingen uit het nabije verleden. In totaal bieden meer dan 100 antiquaren, kunstenaars en galeries hun avant-garde-collecties aan. De antiquaren, handelaren in oude boeken, documenten en foto's, laten je bijvoorbeeld oude affiches, uitnodigingen en publicaties zien. Wie authentieke documenten wil verzamelen over G58 of ZERO kan daar dus terecht. Ook hedendaagse kunstenaars en ontwerpers komen aan bod. In de binnentuin van de academie worden daarbij performances georganiseerd. Kortom: dit is een heel aparte kunstbeurs van één dag: van 10 tot 18u.