Net voor zijn loft kan Liong Lie op de aanlegsteiger de watertaxi naar de binnenstad nemen.

De extra kinderkamer zit als een kleurrijk object in de ruimte, verstopt achter een zachte wand van kunstleer.

De keuken en eethoek staan op een podium, vanwaar je de taxiboot en het water in beeld krijgt. Dat podium is bekleed met natuursteen, als een kademuur.

Door keuken en eethoek op een tussenverdieping te installeren, kwam eronder plaats vrij voor een slaap-en badkamer.

Van op het podium voor de keuken en de eethoek zie je het dok. Het idee van split level verwijst naar de scheepsarchitectuur. Want eronder zitten een paar slaapkamers en een douchecel.

De loft is ondergebracht in een voormalig havenkantoor.

Net voor zijn loft kan Liong Lie op de aanlegsteiger de watertaxi naar de binnenstad nemen.De extra kinderkamer zit als een kleurrijk object in de ruimte, verstopt achter een zachte wand van kunstleer.De keuken en eethoek staan op een podium, vanwaar je de taxiboot en het water in beeld krijgt. Dat podium is bekleed met natuursteen, als een kademuur.Door keuken en eethoek op een tussenverdieping te installeren, kwam eronder plaats vrij voor een slaap-en badkamer.Van op het podium voor de keuken en de eethoek zie je het dok. Het idee van split level verwijst naar de scheepsarchitectuur. Want eronder zitten een paar slaapkamers en een douchecel.De loft is ondergebracht in een voormalig havenkantoor.