Deze leuke kan is vooroorlogs en werd vervaardigd in het vermaarde pottenbakkersatelier Maes in Torhout. We herkennen de signatuur LMV, Leo Maes Vereenooghe. Het stuk kan zelfs van voor de eerste wereldoorlog zijn. Het is simpel van decor, maar wel mooi. De waarde van een gesigneerd stuk ligt al snel rond de 300 à 400 euro. Mochten er figuren of bloemen op staan, dan zou de waarde hoger liggen.

Over de pottenbakkerij Maes vind je heel wat info. Je kunt ook het museum voor Torhouts aardewerk bezoeken in Torhout: een aanrader!

Deze leuke kan is vooroorlogs en werd vervaardigd in het vermaarde pottenbakkersatelier Maes in Torhout. We herkennen de signatuur LMV, Leo Maes Vereenooghe. Het stuk kan zelfs van voor de eerste wereldoorlog zijn. Het is simpel van decor, maar wel mooi. De waarde van een gesigneerd stuk ligt al snel rond de 300 à 400 euro. Mochten er figuren of bloemen op staan, dan zou de waarde hoger liggen.Over de pottenbakkerij Maes vind je heel wat info. Je kunt ook het museum voor Torhouts aardewerk bezoeken in Torhout: een aanrader!