Manon woont op de achtste en hoogste verdieping van een oude stoffenfabriek met zicht op de Williamsburg Bridge.

De Lower East Side in New York had ooit een kwalijke reputatie, maar dat hield Manon von Gerkan niet tegen.

Toen Manon voor het eerst haar lege cascopand betrad, wist ze dat ze de juiste beslissing genomen had.

Dertig identieke ramen zorgen voor een stadspanorama van 360 graden.

Parallel met de hall liet Manon een keuken uit kersenhout bouwen. In tegenstelling tot de rest van de meubelen, die tweedehands zijn, zijn de twee barstoelen rechts gloednieuw.

De vertrekken, van de woonkamer over de immense slaaphoek tot het bureau, vloeien heel natuurlijk in elkaar over.

Hoewel het centrale middenblok slechts een beperkt aantal binnenmuren telt, slaagde Manon erin om alle bergruimte hier te centraliseren. Op die manier hoefde geen enkel raam opgeofferd te worden.

Twee badkamers zijn de enige afgesloten ruimtes in de loft.

Manon woont op de achtste en hoogste verdieping van een oude stoffenfabriek met zicht op de Williamsburg Bridge.De Lower East Side in New York had ooit een kwalijke reputatie, maar dat hield Manon von Gerkan niet tegen.Toen Manon voor het eerst haar lege cascopand betrad, wist ze dat ze de juiste beslissing genomen had.Dertig identieke ramen zorgen voor een stadspanorama van 360 graden.Parallel met de hall liet Manon een keuken uit kersenhout bouwen. In tegenstelling tot de rest van de meubelen, die tweedehands zijn, zijn de twee barstoelen rechts gloednieuw.De vertrekken, van de woonkamer over de immense slaaphoek tot het bureau, vloeien heel natuurlijk in elkaar over.Hoewel het centrale middenblok slechts een beperkt aantal binnenmuren telt, slaagde Manon erin om alle bergruimte hier te centraliseren. Op die manier hoefde geen enkel raam opgeofferd te worden.Twee badkamers zijn de enige afgesloten ruimtes in de loft.