Atelier Roth.

De jaren '50 en '60 waren soms echt interessant, ook op keramisch gebied. Tal van kunstenaars experimenteerden er op los. Dit is zo'n leuk stuk uit die tijd. Wat een vormgeving! Hoogst origineel en was toen nooit eerder gezien.

Extra info!

Gelukkig werd deze vaas opgemerkt door een van onze aandachtige lezers, Jozef Glassée die ons er veel meer over weet te vertellen. Het gaat om een vaas uit het atelier Roth uit West-Duitsland. Het gaat om een klein en creatief atelier dat vooral actief was in de jaren '60 en '70. Volgens verzamelaar Glassée is er vrij grote belangstelling voor deze keramiek, zeker nu stukken werden getoond op de Antique Roadshow door Mark Hill. Je vindt er inderdaad meer info over op het net. De waarde van de vaas gaan we nu ook wat hoger schatten: 200 euro.

http://www.bbc.co.uk/programmes/p01079sh

Atelier Roth.De jaren '50 en '60 waren soms echt interessant, ook op keramisch gebied. Tal van kunstenaars experimenteerden er op los. Dit is zo'n leuk stuk uit die tijd. Wat een vormgeving! Hoogst origineel en was toen nooit eerder gezien. Extra info!Gelukkig werd deze vaas opgemerkt door een van onze aandachtige lezers, Jozef Glassée die ons er veel meer over weet te vertellen. Het gaat om een vaas uit het atelier Roth uit West-Duitsland. Het gaat om een klein en creatief atelier dat vooral actief was in de jaren '60 en '70. Volgens verzamelaar Glassée is er vrij grote belangstelling voor deze keramiek, zeker nu stukken werden getoond op de Antique Roadshow door Mark Hill. Je vindt er inderdaad meer info over op het net. De waarde van de vaas gaan we nu ook wat hoger schatten: 200 euro.http://www.bbc.co.uk/programmes/p01079sh