Als het verschillende objecten of schilderijen zijn is het beter om elk stuk apart door te sturen.

Het schilderij van Hubert De vries (Antwerpen, 1899 - 1979) die een groot deel van zijn jeugd in Calais doorbracht en vooral marines, portretten, clowns en religieuze onderwerpen schilderde. Het is geen meesterwerk, de waarde: 200 euro

Casimir Heymans (rond 1895 geboren) was de oudere broer van Karel Heymans. Hij schilderde volkse personages en zichten van de Schelde. Hij was een goed tekenaar, wat je merkt aan dit schilderij. Hij was een oorlogsinvalide van de Eerste Wereldoorlog en verloor daarbij de rechterhand. Dit is een mooier werk, waarde: 250 à 300 euro.

Het laatste werk kan ik niet thuiswijzen.

Als het verschillende objecten of schilderijen zijn is het beter om elk stuk apart door te sturen.Het schilderij van Hubert De vries (Antwerpen, 1899 - 1979) die een groot deel van zijn jeugd in Calais doorbracht en vooral marines, portretten, clowns en religieuze onderwerpen schilderde. Het is geen meesterwerk, de waarde: 200 euroCasimir Heymans (rond 1895 geboren) was de oudere broer van Karel Heymans. Hij schilderde volkse personages en zichten van de Schelde. Hij was een goed tekenaar, wat je merkt aan dit schilderij. Hij was een oorlogsinvalide van de Eerste Wereldoorlog en verloor daarbij de rechterhand. Dit is een mooier werk, waarde: 250 à 300 euro.Het laatste werk kan ik niet thuiswijzen.