Een eerbetoon aan het surrealisme met de Petit Mobile van Xavier Veilhan en de 18e-eeuwse Franse stoel met vijf poten en een bekleding met gele zijde. Op de vloeren liggen witte cementplaten met stalen voegen ertussen.

In de eetruimte staat een door Xavier Veilhan ontworpen rode schedel op een 'Epine'-console van Van der Straeten zelf. Ook het kunstwerk van Oost-Indische inkt is van de hand van Van der Straeten.

Een mobiel van kunstenaar Xavier Veilhan neemt een hoek van de ruime woonkamer in beslag. De Mondriaansalontafel (Hervé Van der Straeten) staat voor een blauwe fluwelen bank uit de 18e eeuw. De rode gipsen zuilen dateren uit de jaren 1930.

Van der Straeten heeft een surrealistisch tintje aan zijn woonkamer gegeven met twee vijfpotige stoelen in Lodewijk XV-stijl en opvallende Ramuntcho de Saint-Amand-vazen op de schoorsteen.

In een hoek van de woonkamer staan verschillende oude Deense meubels, waaronder de vlechtlederen stoelen en de chaise longue van Hans Wegner. De lampen en tafels aan weerszijden van de bank zijn ontworpen door Van der Straeten.

De volledig rode slaapkamer wordt gesierd door de Orange Slice Chair van Pierre Paulin en opnieuw een Capsule-voetenbankje van Van der Straeten zelf.

In de keuken staan twee felgroen beklede Le Corbusier-leunstoelen. Het groene 'Capsule'-voetenbankje is een creatie van Van der Straeten. De staande lamp tussen de ramen is ontworpen door Isamu Noguchi.

Een eerbetoon aan het surrealisme met de Petit Mobile van Xavier Veilhan en de 18e-eeuwse Franse stoel met vijf poten en een bekleding met gele zijde. Op de vloeren liggen witte cementplaten met stalen voegen ertussen.In de eetruimte staat een door Xavier Veilhan ontworpen rode schedel op een 'Epine'-console van Van der Straeten zelf. Ook het kunstwerk van Oost-Indische inkt is van de hand van Van der Straeten.Een mobiel van kunstenaar Xavier Veilhan neemt een hoek van de ruime woonkamer in beslag. De Mondriaansalontafel (Hervé Van der Straeten) staat voor een blauwe fluwelen bank uit de 18e eeuw. De rode gipsen zuilen dateren uit de jaren 1930.Van der Straeten heeft een surrealistisch tintje aan zijn woonkamer gegeven met twee vijfpotige stoelen in Lodewijk XV-stijl en opvallende Ramuntcho de Saint-Amand-vazen op de schoorsteen.In een hoek van de woonkamer staan verschillende oude Deense meubels, waaronder de vlechtlederen stoelen en de chaise longue van Hans Wegner. De lampen en tafels aan weerszijden van de bank zijn ontworpen door Van der Straeten.De volledig rode slaapkamer wordt gesierd door de Orange Slice Chair van Pierre Paulin en opnieuw een Capsule-voetenbankje van Van der Straeten zelf.In de keuken staan twee felgroen beklede Le Corbusier-leunstoelen. Het groene 'Capsule'-voetenbankje is een creatie van Van der Straeten. De staande lamp tussen de ramen is ontworpen door Isamu Noguchi.