Ik kan moeilijk zien of het werk van Theo Blickx nu een gravure is of een potloodtekening. Theo Blickx (Mechelen, 1875 - 1963) was actief als beeldhouwer, tekenaar en schilder. Hij studeerde aan de academies van Mechelen en Brussel, onder meer bij Jef Willems en Charles Van Der Stappen. Hij ontwierp onder meer standbeelden. Hij was ook leraar aan de academie te Mechelen en had Rik Wouters en Ernest Wijnants onder zijn leerlingen. Ik vermoed dat deze tekening Mechelen uitbeeldt. Indien een tekening dan ligt de waarde rond de 200 euro, een ets is goed voor 50 euro. Je kunt best een professionele restaurateur aanspreken om de schade te herstellen.

Emmanuel Nisol werd in 1942 te Eeklo geboren en overleed in 2012. Hij studeerde aan Belgische academies, maar trok in 1974 naar Tenerife waar hij als "El Pintor' bekend werd. De waarde van dit werk ligt rond de 200 euro.

Ik kan moeilijk zien of het werk van Theo Blickx nu een gravure is of een potloodtekening. Theo Blickx (Mechelen, 1875 - 1963) was actief als beeldhouwer, tekenaar en schilder. Hij studeerde aan de academies van Mechelen en Brussel, onder meer bij Jef Willems en Charles Van Der Stappen. Hij ontwierp onder meer standbeelden. Hij was ook leraar aan de academie te Mechelen en had Rik Wouters en Ernest Wijnants onder zijn leerlingen. Ik vermoed dat deze tekening Mechelen uitbeeldt. Indien een tekening dan ligt de waarde rond de 200 euro, een ets is goed voor 50 euro. Je kunt best een professionele restaurateur aanspreken om de schade te herstellen.Emmanuel Nisol werd in 1942 te Eeklo geboren en overleed in 2012. Hij studeerde aan Belgische academies, maar trok in 1974 naar Tenerife waar hij als "El Pintor' bekend werd. De waarde van dit werk ligt rond de 200 euro.