Vooreerst mijn excuses dat ik niet eerder heb gereageerd, maar ik ontvang aardig wat mails! Wat uiteraard positief is en bewijst dat deze rubriek succes heeft.

Ik ben geen specialist in iconen. Maar de doos ziet er 18 of 19de eeuws uit.... Op basis van zo'n foto kan ik geen oordeel vellen over de schildering. Kijk toch even met een vergrootglas of je geen minuscule puntjes ziet... dit zou er anders op wijzen dat het om een drukwerk gaat. Ik heb niet veel vertrouwen in het geheel. Kan altijd een schildering zijn in een jongere doos .... U kunt het beter nog eens tonen aan een expert van een veilinghuis of de antiquair in de buurt.

Vooreerst mijn excuses dat ik niet eerder heb gereageerd, maar ik ontvang aardig wat mails! Wat uiteraard positief is en bewijst dat deze rubriek succes heeft.Ik ben geen specialist in iconen. Maar de doos ziet er 18 of 19de eeuws uit.... Op basis van zo'n foto kan ik geen oordeel vellen over de schildering. Kijk toch even met een vergrootglas of je geen minuscule puntjes ziet... dit zou er anders op wijzen dat het om een drukwerk gaat. Ik heb niet veel vertrouwen in het geheel. Kan altijd een schildering zijn in een jongere doos .... U kunt het beter nog eens tonen aan een expert van een veilinghuis of de antiquair in de buurt.