Bloemstukken en zo

We moeten u een beetje teleurstellen omdat dit soort bloemstukken nog amper verkoopbaar zijn. Bovendien is de kwaliteit niet zo goed, Marthe De Spiegeleir (1897 - 1991)heeft betere tableaus geborsteld. Maar al bij al heeft haar werk een lage quotatie. De meeste werkje worden aan 50 à 100 euro verkocht met hier en daar een uitschieter.

De Kortrijkse Marthe De Spiegeleir studeerde even aan de Gentse academie, maar was vooral een autodidact die tuk was op landschapjes of andere traditionele themata. Ze is het voorbeeld van een van de talloze lokale schilders die nu nog amper belangstelling krijgen. Soms terecht, soms ten onrechte. Zo'n werken worden nu nog ampe rin veiling gebracht.

Bloemstukken en zoWe moeten u een beetje teleurstellen omdat dit soort bloemstukken nog amper verkoopbaar zijn. Bovendien is de kwaliteit niet zo goed, Marthe De Spiegeleir (1897 - 1991)heeft betere tableaus geborsteld. Maar al bij al heeft haar werk een lage quotatie. De meeste werkje worden aan 50 à 100 euro verkocht met hier en daar een uitschieter.De Kortrijkse Marthe De Spiegeleir studeerde even aan de Gentse academie, maar was vooral een autodidact die tuk was op landschapjes of andere traditionele themata. Ze is het voorbeeld van een van de talloze lokale schilders die nu nog amper belangstelling krijgen. Soms terecht, soms ten onrechte. Zo'n werken worden nu nog ampe rin veiling gebracht.