Een oordeel vellen op basis van dergelijke foto's is moeilijk, maar originele bronzen van Gentenaar George Minne (1866 - 1941) zijn uiteraard nog altijd veel waard. De waarde kan oplopen tot 25.000 euro of meer.

Minne is immers een belangrijke kunstenaar en een blijver, die ook nu nog wordt gewaardeerd als een van de tenoren van de art nouveau en het symbolisme. Ook het feit dat hij internationaal actief was, maakt van hem een mijlpaal van de kunstgeschiedenis. Zo'n beelden worden best goed onderzocht en niet zomaar beoordeeld.

Een oordeel vellen op basis van dergelijke foto's is moeilijk, maar originele bronzen van Gentenaar George Minne (1866 - 1941) zijn uiteraard nog altijd veel waard. De waarde kan oplopen tot 25.000 euro of meer.Minne is immers een belangrijke kunstenaar en een blijver, die ook nu nog wordt gewaardeerd als een van de tenoren van de art nouveau en het symbolisme. Ook het feit dat hij internationaal actief was, maakt van hem een mijlpaal van de kunstgeschiedenis. Zo'n beelden worden best goed onderzocht en niet zomaar beoordeeld.