Deze ovale tafel met rechte poten hoort eigenlijk thuis in de directoirestijl die in de mode was van eind 18de tot in het begin van de 19de eeuw. Er bestaan ook Lodewijk XVI- versies van deze tafel. En ook latere versies met getorste poten. Dit mooie exemplaar, uit ons land, is 750 euro waard. Deze mooie tafels hebben alleen het nadeel dat ze wat laag zijn en daardoor tegenwoordig minder comfortabel. In dit geval kan je er wel bijpassende stoelen voor kopen, die wat lager zijn. Deze stoelen zijn 20ste eeuws. Ze zijn decoratief, maar hebben slechts een geringe waarde.

We wijzen nog op de esthetische verfijning van dit meubel dat heel eenvoudig is van vorm, maar perfect van verhoudingen!

Deze ovale tafel met rechte poten hoort eigenlijk thuis in de directoirestijl die in de mode was van eind 18de tot in het begin van de 19de eeuw. Er bestaan ook Lodewijk XVI- versies van deze tafel. En ook latere versies met getorste poten. Dit mooie exemplaar, uit ons land, is 750 euro waard. Deze mooie tafels hebben alleen het nadeel dat ze wat laag zijn en daardoor tegenwoordig minder comfortabel. In dit geval kan je er wel bijpassende stoelen voor kopen, die wat lager zijn. Deze stoelen zijn 20ste eeuws. Ze zijn decoratief, maar hebben slechts een geringe waarde.We wijzen nog op de esthetische verfijning van dit meubel dat heel eenvoudig is van vorm, maar perfect van verhoudingen!