Het terugvinden van de beeldhouwer wordt wellicht een spelt in een hooiberg, tenzij een lezer ons verder kan helpen. Ik wijs er trouwens op dat deze rubriek een communicatieforum mag zijn voor al wie vragen heeft ove rkunst en antiek, waarbij ook de lezers info mogen verstrekken!

E. Declerc zal vermoedelijk een beeldhouwer zijn geweest die geen echt oeuvre heeft uitgebouwd maar misschien werkte voor de bouw of de aanmaak van grafmonumenten. Wel meer verdienstelijke ambachtslui waren in deze sector actief. Ik vond wel een Edouard Declercq terug maar hij was eerder schilder dan beeldhouwer.

Deze buste is typisch voor de art deco stijl en past dus in de jaren '30. Maar echt mooi is het stuk evenwel niet, waardoor de waarde gering is: 100 euro.

Het terugvinden van de beeldhouwer wordt wellicht een spelt in een hooiberg, tenzij een lezer ons verder kan helpen. Ik wijs er trouwens op dat deze rubriek een communicatieforum mag zijn voor al wie vragen heeft ove rkunst en antiek, waarbij ook de lezers info mogen verstrekken!E. Declerc zal vermoedelijk een beeldhouwer zijn geweest die geen echt oeuvre heeft uitgebouwd maar misschien werkte voor de bouw of de aanmaak van grafmonumenten. Wel meer verdienstelijke ambachtslui waren in deze sector actief. Ik vond wel een Edouard Declercq terug maar hij was eerder schilder dan beeldhouwer.Deze buste is typisch voor de art deco stijl en past dus in de jaren '30. Maar echt mooi is het stuk evenwel niet, waardoor de waarde gering is: 100 euro.