Deze glazen vaas stamt uit het interbellum, de periode tussen de twee wereldoorlogen. Het is een voorbeeld van de art deco stijl die wat strak is en geometrische motieven combineert met bloemen. In die periode waren monochrome vazen geliefd. Vooral mat glas was in. Dit werd bekomen door het glas onder te dompelen in een bad met zuur die de bovenlaag van het glas afbijt.
Ook al kunnen we het merkteken niet ontcijferen, lijkt wat op dit van Val Saint Lambert, weten we dat dit geen vaas is van hoge waarde. De afwerking en stijl bewijzen dat dit maar een doorsnee serieprodcut is van lagere kwaliteite. Bovendien maakt de vaas deel uit van een paar. De vaas kan best van belgische of Franse makelij zijn. De waarde is 175 euro.

Deze glazen vaas stamt uit het interbellum, de periode tussen de twee wereldoorlogen. Het is een voorbeeld van de art deco stijl die wat strak is en geometrische motieven combineert met bloemen. In die periode waren monochrome vazen geliefd. Vooral mat glas was in. Dit werd bekomen door het glas onder te dompelen in een bad met zuur die de bovenlaag van het glas afbijt.Ook al kunnen we het merkteken niet ontcijferen, lijkt wat op dit van Val Saint Lambert, weten we dat dit geen vaas is van hoge waarde. De afwerking en stijl bewijzen dat dit maar een doorsnee serieprodcut is van lagere kwaliteite. Bovendien maakt de vaas deel uit van een paar. De vaas kan best van belgische of Franse makelij zijn. De waarde is 175 euro.