Nu Amsterdam door de heropening van het Rijksmuseum wordt overrompeld kan je beter even uitblazen in Utrecht waar bovendien een van de leukste kunst- en antiekbeurzen van het voorjaar plaatsgrijpt: Art2013.
Utrecht is een prachtige en leuke studentenstad, een beetje de kruising van Gent en Amsterdam. Er worden ook schitterende beurzen georganiseerd. De kunst- en antiekbeurs Art2013 is ongetwijfeld een van de toppers. Het is vooral een gezellige beurs, net niet te groot, en met betaalbare trouvailles. Art2013 is geen ouderwetse beurs.

Naast antiek en wat oudere kunst is er ook veel modern te zien, van juwelen tot vintage horloges en wat hedendaagse kunst. De beurs is een gelegenheid om ook de stad te ontdekken. Als illustratie kozen we voor een miniatuur interieur van de Nederlandse kunstenaar Peter Gabrielse die in Frankrijk woont en werkt. Deze voormalige decorontwerper construeert schitterende miniatuurinterieurs met een vergane patina. Je kunt zijn werk bewonderen op Art2013. (PSW)

Art2013 loopt van zondag 21 april tot en met zondag 28 april, van 11 tot 18u. in de jaarbeurs van Utrecht.

Nu Amsterdam door de heropening van het Rijksmuseum wordt overrompeld kan je beter even uitblazen in Utrecht waar bovendien een van de leukste kunst- en antiekbeurzen van het voorjaar plaatsgrijpt: Art2013. Utrecht is een prachtige en leuke studentenstad, een beetje de kruising van Gent en Amsterdam. Er worden ook schitterende beurzen georganiseerd. De kunst- en antiekbeurs Art2013 is ongetwijfeld een van de toppers. Het is vooral een gezellige beurs, net niet te groot, en met betaalbare trouvailles. Art2013 is geen ouderwetse beurs. Naast antiek en wat oudere kunst is er ook veel modern te zien, van juwelen tot vintage horloges en wat hedendaagse kunst. De beurs is een gelegenheid om ook de stad te ontdekken. Als illustratie kozen we voor een miniatuur interieur van de Nederlandse kunstenaar Peter Gabrielse die in Frankrijk woont en werkt. Deze voormalige decorontwerper construeert schitterende miniatuurinterieurs met een vergane patina. Je kunt zijn werk bewonderen op Art2013. (PSW) Art2013 loopt van zondag 21 april tot en met zondag 28 april, van 11 tot 18u. in de jaarbeurs van Utrecht.