Veel moet ik hierover niet meer opzoeken, gezien dit al werd gedaan. Het hele verhaal over ondermeer Alexander Braun en Leopold Kny is dus al geschreven. Het gaat om mooie platen uit het Antwerps Schoolmuseum. Op het net vonden we trouwens een zeer interessante verhandeling (KUL) terug over dit onderwerp van Carl Catteeuw, onder de titel "Als de muren konden spreken".

De waarde van de schoolwandplaten is zeker niet gestegen. Ze werden vroeger veel drukker verzameld dan tegenwoordig. De waarde op een veiling hangt wat af van de reeks en voorstelling. Maar dit soort voorstellingen is niet zo commercieel, ik dacht aan een 15 à 20 euro per stuk.

Veel moet ik hierover niet meer opzoeken, gezien dit al werd gedaan. Het hele verhaal over ondermeer Alexander Braun en Leopold Kny is dus al geschreven. Het gaat om mooie platen uit het Antwerps Schoolmuseum. Op het net vonden we trouwens een zeer interessante verhandeling (KUL) terug over dit onderwerp van Carl Catteeuw, onder de titel "Als de muren konden spreken".De waarde van de schoolwandplaten is zeker niet gestegen. Ze werden vroeger veel drukker verzameld dan tegenwoordig. De waarde op een veiling hangt wat af van de reeks en voorstelling. Maar dit soort voorstellingen is niet zo commercieel, ik dacht aan een 15 à 20 euro per stuk.