Antieke Linnenkast.

De linnenkast was heel lang een soort statussymbool. Gewone lieden hadden geen linnenkast en zeker geen kast van eikehout. Deze linnenkast stamt inderdaad uit het begin van de 19de eeuw en zal wel uit het Land van Herve komen. Het is een fraai meubel en de neoklassieke stijl is typisch voor die tijd.

Tegenwoordig worden linnenkasten nog amper gezocht. Door de rage van de ingemaakte muurkasten, de dressings, geraakt de aloude linnenkast in onbruik. Daardoor is de waarde klink gedaald. Deze kast is nog 300 euro waard.

Antieke Linnenkast.De linnenkast was heel lang een soort statussymbool. Gewone lieden hadden geen linnenkast en zeker geen kast van eikehout. Deze linnenkast stamt inderdaad uit het begin van de 19de eeuw en zal wel uit het Land van Herve komen. Het is een fraai meubel en de neoklassieke stijl is typisch voor die tijd. Tegenwoordig worden linnenkasten nog amper gezocht. Door de rage van de ingemaakte muurkasten, de dressings, geraakt de aloude linnenkast in onbruik. Daardoor is de waarde klink gedaald. Deze kast is nog 300 euro waard.