Het merkje van de vaas vind ik niet meteen terug. De vaas lijkt uit de eerste helft van de 20ste eeuw en is geïnspireerd op een Chinees voorbeeld met ossebloedglazuur. Het is een fraai stuk, met een waarde van ongeveer 150 à 200 euro.

De karaffen zijn heel fraai. Het onderstel is uitgevoerd in een soort Weens art nouveaustijl. Het zou me verwonderen dat er toch geen merkje op staat. Het kan ook van Duitse makelij zijn. Het merkje bepaalt de waarde. Van een goed atelier kan zoiets, indien intact (!), al snel 400 à 500 euro waard zijn, of meer..

Het merkje van de vaas vind ik niet meteen terug. De vaas lijkt uit de eerste helft van de 20ste eeuw en is geïnspireerd op een Chinees voorbeeld met ossebloedglazuur. Het is een fraai stuk, met een waarde van ongeveer 150 à 200 euro. De karaffen zijn heel fraai. Het onderstel is uitgevoerd in een soort Weens art nouveaustijl. Het zou me verwonderen dat er toch geen merkje op staat. Het kan ook van Duitse makelij zijn. Het merkje bepaalt de waarde. Van een goed atelier kan zoiets, indien intact (!), al snel 400 à 500 euro waard zijn, of meer..