Ik ben zelf geen expert in het jonge Chinese porselein, maar deze vaas lijkt me toch waardevol. De beschildering is fijn en de vorm ongewoon. Het loont zeker de moeite om de vaas ook eens te laten zien aan een expert van een veilinghuis. Het ziet er een laat 19de eeuwse vaas uit. Momenteel worden flinke prijzen betaald voor de Chinese vazen van goede kwaliteit.

Over het beeld kan ik evenmin veel kwijt als er geen handtekening op staat. Het ziet er vooroorlogs uit en kan ook wel het werk zijn van een verdienstelijke amateur.

Ik ben zelf geen expert in het jonge Chinese porselein, maar deze vaas lijkt me toch waardevol. De beschildering is fijn en de vorm ongewoon. Het loont zeker de moeite om de vaas ook eens te laten zien aan een expert van een veilinghuis. Het ziet er een laat 19de eeuwse vaas uit. Momenteel worden flinke prijzen betaald voor de Chinese vazen van goede kwaliteit.Over het beeld kan ik evenmin veel kwijt als er geen handtekening op staat. Het ziet er vooroorlogs uit en kan ook wel het werk zijn van een verdienstelijke amateur.