Omega sinds 1848.

Het Zwitserse horlogemerk Omega heeft inderdaad een reputatie te verdedigen. Het gaat om zeer precieze horloges. Het bedrijf werd in 1848 gesticht door Louis Brandt. In het Zwitserse Bienne kan je trouwens het Omegamuseum bezoeken (www.omegawatches.com).

Omega is een horloge van koningen en astronauten. Destijds vloog de Apollo naar de maan met een Omega horloge! Omega verzorgde ook de tijdsmeting op de Olympische Spelen van Londen.

Deze klok zal dus perfect lopen! Maar daarom is het nog geen echt waardevolle klok. Niet enkel de ouderdom speelt een rol; ook de schoonheid. Deze klok is degelijk maar niet echt mooi en daarom niet zo waardevol, ik schat voorzichtig op 200 euro.

Omega sinds 1848.Het Zwitserse horlogemerk Omega heeft inderdaad een reputatie te verdedigen. Het gaat om zeer precieze horloges. Het bedrijf werd in 1848 gesticht door Louis Brandt. In het Zwitserse Bienne kan je trouwens het Omegamuseum bezoeken (www.omegawatches.com).Omega is een horloge van koningen en astronauten. Destijds vloog de Apollo naar de maan met een Omega horloge! Omega verzorgde ook de tijdsmeting op de Olympische Spelen van Londen. Deze klok zal dus perfect lopen! Maar daarom is het nog geen echt waardevolle klok. Niet enkel de ouderdom speelt een rol; ook de schoonheid. Deze klok is degelijk maar niet echt mooi en daarom niet zo waardevol, ik schat voorzichtig op 200 euro.