Antiek glasservies.

Dit antieke glasservies kan nog wat ouder zijn, maar lijkt me inderdaad naoorlogs. Het is wel nog van semi-artisanale makelij. Het kan ook best in Wallonië zijn vervaardigd, waar tot eind jaren '80 ateliers actief waren die dit soort glas produceerden, ondermeer te Manage.

Oude en antieke glasserviezen zijn gezocht en meestal niet zo duur. Je vindt dit soort glaswerk in Kringloopwinkels of op vlooienmarkten voor soms maar een halve euro per stuk. De waarde van een servies hangt van vele factoren af. Ondermeer de ouderdom, of het glas of kristal is, de schoonheid en volledigheid. Een volledig servies bestaat minstens uit reeksen van zes, indien minder dan vermindert de waarde snel. Voor de waarde van de dit servies reken ik op een waarde van 0,70 euro per glas.

Antiek glasservies.Dit antieke glasservies kan nog wat ouder zijn, maar lijkt me inderdaad naoorlogs. Het is wel nog van semi-artisanale makelij. Het kan ook best in Wallonië zijn vervaardigd, waar tot eind jaren '80 ateliers actief waren die dit soort glas produceerden, ondermeer te Manage.Oude en antieke glasserviezen zijn gezocht en meestal niet zo duur. Je vindt dit soort glaswerk in Kringloopwinkels of op vlooienmarkten voor soms maar een halve euro per stuk. De waarde van een servies hangt van vele factoren af. Ondermeer de ouderdom, of het glas of kristal is, de schoonheid en volledigheid. Een volledig servies bestaat minstens uit reeksen van zes, indien minder dan vermindert de waarde snel. Voor de waarde van de dit servies reken ik op een waarde van 0,70 euro per glas.