Laten we volgende week woensdag, 7 oktober, afspreken op de Zavel in Brussel voor de niet te missen nocturne van de kunstgaleries, antiquairs en vintagehandeleren. Dit wordt een heerlijk uitje.

Enkele tientallen handelaren zetten hun deuren wijd open van 18u tot 23 u. Het aanbod is royaal en divers, van klassieke haute epoque tot en met vintagedesign uit de 20ste eeuw. Dit is een uitstekende gelegenheid om de charme van de Zavel te herontdekken. Bovendien kan je er op woensdagavond gemakkelijk parkeren en vind je er ook snel een plaatsje in een van de talrijke restaurants.

Piet Swimberghe

Laten we volgende week woensdag, 7 oktober, afspreken op de Zavel in Brussel voor de niet te missen nocturne van de kunstgaleries, antiquairs en vintagehandeleren. Dit wordt een heerlijk uitje. Enkele tientallen handelaren zetten hun deuren wijd open van 18u tot 23 u. Het aanbod is royaal en divers, van klassieke haute epoque tot en met vintagedesign uit de 20ste eeuw. Dit is een uitstekende gelegenheid om de charme van de Zavel te herontdekken. Bovendien kan je er op woensdagavond gemakkelijk parkeren en vind je er ook snel een plaatsje in een van de talrijke restaurants. Piet Swimberghe