De Belgische ondernemers Anouk Taeymans (van byANOUK), Sofie Vertongen (van Phyt) en Sophie Peelman (van Sternum) sloegen de handen in elkaar voor deze interessante samenwerking. Naast hun eigen producten zullen ze in de Antwerpse pop-upshop nog 25 andere merken verkopen. Daaronder zitten bijvoorbeeld SMEG, Melanie Van Dooren, RE-DO Papers, Self, Volmer en Luxury For Men.

"We hebben een selectie gemaakt van ondernemers en merken die samen een mooi esthetisch uitgepuurd geheel vormen -- dit als tegenwicht voor de chaos in de meeste winkels tijdens de feestdagen."

In de pop-upshop zullen ook verschillende workshops georganiseerd worden.

Sternum, .
Sternum © .

A Better Blend

Van 1 t.e.m. 31 december

Alle dagen van 10u tot 18u30, behalve 25 december

Oude Habitat-pand, Beddenstraat 2, 2000 Antwerpen

Website

Phyt, .
Phyt © .

(EK)

De Belgische ondernemers Anouk Taeymans (van byANOUK), Sofie Vertongen (van Phyt) en Sophie Peelman (van Sternum) sloegen de handen in elkaar voor deze interessante samenwerking. Naast hun eigen producten zullen ze in de Antwerpse pop-upshop nog 25 andere merken verkopen. Daaronder zitten bijvoorbeeld SMEG, Melanie Van Dooren, RE-DO Papers, Self, Volmer en Luxury For Men."We hebben een selectie gemaakt van ondernemers en merken die samen een mooi esthetisch uitgepuurd geheel vormen -- dit als tegenwicht voor de chaos in de meeste winkels tijdens de feestdagen."In de pop-upshop zullen ook verschillende workshops georganiseerd worden. (EK)