Fabrikant Moroso stelt op het interieursalon in Milaan eind deze maand een opmerkelijke sofa voor van de Japanse designer Tokujin Yoshioka.
De zetel bestaat volledig uit papier. Yoshioka probeert in al zijn werken de textuur van materialen die voorkomen in de natuur na te bootsen met industriÃ"le producten.
De sofa moet u doen denken aan de stroming van het water en de wolken aan de hemel.

Het is wel zo dat enkel het prototype uit papier bestaat. Praktisch is een papieren salon in ieder geval niet en daarom zal de sofa later bekleed worden met verschillende stoffen en materialen die beter bestand zijn tegen dagelijks gebruik.

De interieurbeurs van Milaan loopt van 22 tot 27 april 2009.

Ruth Vanden Berghe

Fabrikant Moroso stelt op het interieursalon in Milaan eind deze maand een opmerkelijke sofa voor van de Japanse designer Tokujin Yoshioka.De zetel bestaat volledig uit papier. Yoshioka probeert in al zijn werken de textuur van materialen die voorkomen in de natuur na te bootsen met industriÃ"le producten.De sofa moet u doen denken aan de stroming van het water en de wolken aan de hemel.Het is wel zo dat enkel het prototype uit papier bestaat. Praktisch is een papieren salon in ieder geval niet en daarom zal de sofa later bekleed worden met verschillende stoffen en materialen die beter bestand zijn tegen dagelijks gebruik. De interieurbeurs van Milaan loopt van 22 tot 27 april 2009.Ruth Vanden Berghe