Mode is een feest, en dat besloot het Brusselse design- en modeplatform MAD een maand lang te vieren: We Are Fashion verwent elke liefhebber van Belgische mode van 12 oktober tot 18 november met modeshows, pop-upstores, een modeparcours en nog veel meer. Knack Weekend tekent ook present: op 12 oktober gaat de tentoonstelling 35 jaar Mode, dit is Belgisch van start.

De expo, georganiseerd door Knack Weekend en Mad, o.l.v. artistiek directeur Benoît Béthume, laat de bezoeker onderdompelen in de alchemie van het werk tussen designers en het magazine Mode, dit is Belgisch. Van bij haar ontstaan geniet het magazine een uitstekende referentie op modevlak, door haar specifieke taal en haar diversiteit, waarbij gestreefd werd om zo'n groot en divers mogelijk publiek te bereiken.

Het Mode Parcours is sinds enkele jaren de vaste afspraak om de modesector, professionals en het grote publiek in onze hoofdstad samen te brengen. Het parcours geeft de mogelijkheid aan ontwerpers om hun creatief talent uit te drukken via een artistieke installatie die wordt geëxposeerd in de etalage een winkel, een kunstgalerij, of op een privé of verrassende locatie, gelegen in de Brusselse modewijken. Onder de artistieke leiding van Gioia Seghers en Adrien Domken, draait het Parcours dit jaar rond het 'jaar van de Contestatie', dat de 50ste verjaardag van mei '68 viert. Verschillende ontwerpers zijn uitgenodigd om hun politieke en sociale betrokkenheid te uiten en het publiek zal bovendien kunnen deelnemen aan open ateliers, workshops en rondleidingen.

Via Knack Weekend maak je kans op een van de 10 duotickets voor een begeleide rondleiding op de expo '35 jaar Mode dit is Belgisch' en het modeparcours 'Ik koop Belgisch.'

  • Zaterdag 27 oktober, 11.00 uur - 12.30 uur
  • @MAD: Nieuwe Graanmarkt 10 - 1000 Brussel
Mode is een feest, en dat besloot het Brusselse design- en modeplatform MAD een maand lang te vieren: We Are Fashion verwent elke liefhebber van Belgische mode van 12 oktober tot 18 november met modeshows, pop-upstores, een modeparcours en nog veel meer. Knack Weekend tekent ook present: op 12 oktober gaat de tentoonstelling 35 jaar Mode, dit is Belgisch van start.De expo, georganiseerd door Knack Weekend en Mad, o.l.v. artistiek directeur Benoît Béthume, laat de bezoeker onderdompelen in de alchemie van het werk tussen designers en het magazine Mode, dit is Belgisch. Van bij haar ontstaan geniet het magazine een uitstekende referentie op modevlak, door haar specifieke taal en haar diversiteit, waarbij gestreefd werd om zo'n groot en divers mogelijk publiek te bereiken. Het Mode Parcours is sinds enkele jaren de vaste afspraak om de modesector, professionals en het grote publiek in onze hoofdstad samen te brengen. Het parcours geeft de mogelijkheid aan ontwerpers om hun creatief talent uit te drukken via een artistieke installatie die wordt geëxposeerd in de etalage een winkel, een kunstgalerij, of op een privé of verrassende locatie, gelegen in de Brusselse modewijken. Onder de artistieke leiding van Gioia Seghers en Adrien Domken, draait het Parcours dit jaar rond het 'jaar van de Contestatie', dat de 50ste verjaardag van mei '68 viert. Verschillende ontwerpers zijn uitgenodigd om hun politieke en sociale betrokkenheid te uiten en het publiek zal bovendien kunnen deelnemen aan open ateliers, workshops en rondleidingen.Via Knack Weekend maak je kans op een van de 10 duotickets voor een begeleide rondleiding op de expo '35 jaar Mode dit is Belgisch' en het modeparcours 'Ik koop Belgisch.'