ROB The Gourmets Market is al een tijdje een vaste waarde in Brussel voor fijnproevers. Je kan er terecht om kwaliteitsvolle producten van het seizoen te kopen én om gastronomisch te gaan lunchen.

In de maand april organiseert ROB een degustatieweekend waarin Parmaham centraal staat. Deze ham wordt volgens de eeuwenoude tradities vervaardigd in de gelijknamige Italiaanse regio Parma. Alleen ham die in deze regio gemaakt is mag de naam Parmaham krijgen. Door het typische bereidingsproces krijgt de ham zijn specifieke smaak.

Knack Weekend mag 5 lezers blij maken met een lunch voor 2 personen. Waag uw kans en win een culinaire beleving!

ROB The Gourmets Market is al een tijdje een vaste waarde in Brussel voor fijnproevers. Je kan er terecht om kwaliteitsvolle producten van het seizoen te kopen én om gastronomisch te gaan lunchen. In de maand april organiseert ROB een degustatieweekend waarin Parmaham centraal staat. Deze ham wordt volgens de eeuwenoude tradities vervaardigd in de gelijknamige Italiaanse regio Parma. Alleen ham die in deze regio gemaakt is mag de naam Parmaham krijgen. Door het typische bereidingsproces krijgt de ham zijn specifieke smaak.Knack Weekend mag 5 lezers blij maken met een lunch voor 2 personen. Waag uw kans en win een culinaire beleving!