Bij zijn 12de jaarlijkse editie pakt Antwerpen Proeft uit met 40 restaurants en culinaire speciaalzaken om duimen en vingers bij af te likken. Er gaan ook een aantal nieuwe gezichten zijn, zo staan Pascale Naessens en tv-kok Sofie Dumont dit jaar voor de eerste keer op Antwerpen Proeft.

Daarnaast zijn er ook weer een aantal vertrouwde gezichten aanwezig zoals tweesterrenchef Nick Bril (The Jane), tv-vedette Jeroen Meus (Würst) en topsommelier Sepideh Sedaghatnia (Mijn Pop-uprestaurant).

Ook voor de jongsten is er een uitgebreid gamma aan activiteiten. Zo kunnen ze een gratis kookworkshop of kooklessen volgen. Voor kinderen tot 15 jaar is de toegang gratis.

De smaak te pakken gekregen? Doe dan snel mee met deze wedstrijd en maak kans op een duoticket of een golden package waarmee je kan genieten van 2 toegangstickets voor 4 dagen, 32 Antwerpen Proeft-bonnen en 20 barbonnen.

Bij zijn 12de jaarlijkse editie pakt Antwerpen Proeft uit met 40 restaurants en culinaire speciaalzaken om duimen en vingers bij af te likken. Er gaan ook een aantal nieuwe gezichten zijn, zo staan Pascale Naessens en tv-kok Sofie Dumont dit jaar voor de eerste keer op Antwerpen Proeft. Daarnaast zijn er ook weer een aantal vertrouwde gezichten aanwezig zoals tweesterrenchef Nick Bril (The Jane), tv-vedette Jeroen Meus (Würst) en topsommelier Sepideh Sedaghatnia (Mijn Pop-uprestaurant).Ook voor de jongsten is er een uitgebreid gamma aan activiteiten. Zo kunnen ze een gratis kookworkshop of kooklessen volgen. Voor kinderen tot 15 jaar is de toegang gratis. De smaak te pakken gekregen? Doe dan snel mee met deze wedstrijd en maak kans op een duoticket of een golden package waarmee je kan genieten van 2 toegangstickets voor 4 dagen, 32 Antwerpen Proeft-bonnen en 20 barbonnen.