Wie zijn de best geklede politici van België?

Deze zaterdag verkiest Knack Weekend de best geklede politici van het land. Uit deze top 3 kunt u dan zelf stemmen op uw persoonlijke favoriet.

Maandag 13 juni is het exact één jaar geleden dat we allemaal naar de stembus trokken om een nieuwe regering te kiezen. 365 dagen later is er nog steeds geen regeringsakkoord en dat laat ook de redactie van Knack Weekend niet onberoerd. Daarom steken we dit weekend onze onderhandelaars een hart onder de riem met de verkiezing van ‘Best Geklede Politicus en Politica’.

De jury, bestaande uit Trui Moerkerke (hoofdredactrice Knack Weekend), Elke Lahousse (moderedactrice Knack Weekend) en Vincent Fobelets (moderedacteur Weekend.be), zal zaterdag een hoogst subjectieve top 3 van de best geklede mannelijke en vrouwelijke politicus vrijgeven. Dan is het aan jullie thuis om uit deze 3 kanshebbers jullie favorieten te halen, om zo te komen tot 2 uiteindelijke winnaars.

Verder geven onze stylisten nog enkele handige tips mee aan alle politieke strijders, zodat iedereen er met frisse moed – en een frisse look – weer kan invliegen.

Houd dus zeker onze website in het oog deze zaterdag.

Vincent Fobelets

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content