Tijdens de Weekend Blog Awards 2015 won de onafhankelijke hotspot guide newplacestobe.com de 'Best Branded Award'. De bloggers sleepten dankzij deze prijs zes maanden rijplezier met de nieuwe MINI Clubman in de wacht. Vorige week namen ze de wagen met plezier in ontvangst. Om de overwinning te vieren, geven ze een exemplaar van hun New Places To Be-boek weg. MINI voegt aan deze prijs een weekendje MINI Clubman toe om zoveel mogelijk van de hotspots te kunnen genieten.

Doe mee en maak kans op:

  • Één weekend met een MINI Clubman: van vrijdag 10 uur tot en met maandag 17.30. Het precieze weekend is af te spreken. De wagen is op te halen bij MINI Belux in Bornem. Alle info over de MINI Clubman: www.mini.be/clubman.
  • Één boek 'New places to be', met de beste 100 hotspots to eat, drink and sleep.
Tijdens de Weekend Blog Awards 2015 won de onafhankelijke hotspot guide newplacestobe.com de 'Best Branded Award'. De bloggers sleepten dankzij deze prijs zes maanden rijplezier met de nieuwe MINI Clubman in de wacht. Vorige week namen ze de wagen met plezier in ontvangst. Om de overwinning te vieren, geven ze een exemplaar van hun New Places To Be-boek weg. MINI voegt aan deze prijs een weekendje MINI Clubman toe om zoveel mogelijk van de hotspots te kunnen genieten.Doe mee en maak kans op: