Ginmerk Bombay Sapphire maakt zich op voor een groots, rondreizend evenement onder de noemer 'The Grand Journey'. Het opmerkelijke project trekt dit najaar door zes Europese steden en draait helemaal sensoriële ervaringen. De eerste stop is Antwerpen, met name het oude postgebouw op de Groenplaats, waar gin-liefhebbers kunnen 'inchecken' voor een virtuele wereldreis langs tien bestemmingen die een cruciale rol spelen in de samenstelling (de botanicals!) van de bekende en elegante gin. Van Marokko tot Murcia, van Indonesië tot West-Afrika, 'het wordt een reis die de grenzen tussen smaken, kunst en visueel design weg zal blazen', klinkt het. 'Geen enkel zintuig wordt onberoerd gelaten.' De avond breng je door met lekkere cocktail(s) in de hand, dat spreekt. Een cast van acteurs maakt de ervaring compleet.

De Scheldestad krijgt dus de primeur. Wij mogen 10 duotickets weggeven voor deze exclusieve virtuele wereldreis. Na het Antwerpse avontuur slaat Bombay Sapphire haar tenten op in Londen, Madrid, Barcelona, Berlijn en Amsterdam.

Wedstrijd

Wat? The Grand Journey van Bombay Sapphire

Waar? oude postgebouw, Groenplaats 43, Antwerpen.

Wanneer? Woensdag 5 oktober om 20u.

Niet gewonnen? Koop hier nog snel een ticket.

Ginmerk Bombay Sapphire maakt zich op voor een groots, rondreizend evenement onder de noemer 'The Grand Journey'. Het opmerkelijke project trekt dit najaar door zes Europese steden en draait helemaal sensoriële ervaringen. De eerste stop is Antwerpen, met name het oude postgebouw op de Groenplaats, waar gin-liefhebbers kunnen 'inchecken' voor een virtuele wereldreis langs tien bestemmingen die een cruciale rol spelen in de samenstelling (de botanicals!) van de bekende en elegante gin. Van Marokko tot Murcia, van Indonesië tot West-Afrika, 'het wordt een reis die de grenzen tussen smaken, kunst en visueel design weg zal blazen', klinkt het. 'Geen enkel zintuig wordt onberoerd gelaten.' De avond breng je door met lekkere cocktail(s) in de hand, dat spreekt. Een cast van acteurs maakt de ervaring compleet.De Scheldestad krijgt dus de primeur. Wij mogen 10 duotickets weggeven voor deze exclusieve virtuele wereldreis. Na het Antwerpse avontuur slaat Bombay Sapphire haar tenten op in Londen, Madrid, Barcelona, Berlijn en Amsterdam.