In het Comics Station Antwerp kan je in verschillende themazones op avontuur gaan met De Smurfen, Suske en Wiske, Jommeke, Lucky Luke, De Kiekeboes en Urbanus. Kinderen kunnen zich er volop in uitleven, terwijl de ouderen de nostalgie van vroeger kunnen beleven. Wie wil er nu niet de teletijdmachine van Professor Barabas in en op avontuur met Suske en Wiske? Of gaan feesten met De Smurfen in Het Magische Bos?

Eén van de grote troeven van het pretpark is de Comics Twist, de hoogste indoor glijbaan (22,5m!) ter wereld. Daarnaast heb je ook nog Comics Play, een geweldige binnenspeeltuin voor de kleinsten onder ons. Kortom, Comics Station Antwerp is goed voor een hele dag plezier voor het hele gezin.

Meer informatie over het Comics Station park vind je op www.comicsstation.be

Waag je kans en win een familieticket voor vier personen!

In het Comics Station Antwerp kan je in verschillende themazones op avontuur gaan met De Smurfen, Suske en Wiske, Jommeke, Lucky Luke, De Kiekeboes en Urbanus. Kinderen kunnen zich er volop in uitleven, terwijl de ouderen de nostalgie van vroeger kunnen beleven. Wie wil er nu niet de teletijdmachine van Professor Barabas in en op avontuur met Suske en Wiske? Of gaan feesten met De Smurfen in Het Magische Bos? Eén van de grote troeven van het pretpark is de Comics Twist, de hoogste indoor glijbaan (22,5m!) ter wereld. Daarnaast heb je ook nog Comics Play, een geweldige binnenspeeltuin voor de kleinsten onder ons. Kortom, Comics Station Antwerp is goed voor een hele dag plezier voor het hele gezin. Meer informatie over het Comics Station park vind je op www.comicsstation.be Waag je kans en win een familieticket voor vier personen!