Geschiedenis hangt er in de lucht, literatuur vind je er in de hoge, eikenhouten boekenkasten en aan de BRU Parelende Tafels kun je er binnenkort ook van hoogstaande kookkunsten genieten. De oude en prachtig bewaarde Tolle bibliotheek van het Gentse Thagaste-klooster zwaait immers de zware, houten deuren open en ontvangt op vrijdag 21 oktober 3 gelukkige winnaars en hun +1 voor een lunch aan de lange Parelende Tafels van BRU.

Doe mee aan onze wedstrijd en wie weet kan je samen op 21 oktober de voeten onder tafel schuiven in een luisterrijk decor dat zó weggeplukt lijkt uit een Harry Potter-film.

Geschiedenis hangt er in de lucht, literatuur vind je er in de hoge, eikenhouten boekenkasten en aan de BRU Parelende Tafels kun je er binnenkort ook van hoogstaande kookkunsten genieten. De oude en prachtig bewaarde Tolle bibliotheek van het Gentse Thagaste-klooster zwaait immers de zware, houten deuren open en ontvangt op vrijdag 21 oktober 3 gelukkige winnaars en hun +1 voor een lunch aan de lange Parelende Tafels van BRU. Doe mee aan onze wedstrijd en wie weet kan je samen op 21 oktober de voeten onder tafel schuiven in een luisterrijk decor dat zó weggeplukt lijkt uit een Harry Potter-film.