Wie echt van koken houdt, droomt van de belevenis en de smaakvolle kookervaring in de pannen van FALK. Het brede assortiment potten en pannen is samengesteld uit exclusieve materialen met één doel: comfortabel koken in mooie authentieke pannen.

De rijke metaaltint geeft de kookpannen een warme en sfeervolle uitstraling. Waar in de vorige seizoenen vooral met pasteltinten, traditioneel goud en zilver werd gewerkt, krijgen alle kleuren nu een zachte metaaltint. De copper orange gekleurde pannen passen perfect in de koperen trend.

Doe mee met de wedstrijd en wie weet kan jij binnenkort aan de slag in de keuken met de bolle sauteuses. We geven er 2 weg!

Info: www.falkculinair.com

Wie echt van koken houdt, droomt van de belevenis en de smaakvolle kookervaring in de pannen van FALK. Het brede assortiment potten en pannen is samengesteld uit exclusieve materialen met één doel: comfortabel koken in mooie authentieke pannen.De rijke metaaltint geeft de kookpannen een warme en sfeervolle uitstraling. Waar in de vorige seizoenen vooral met pasteltinten, traditioneel goud en zilver werd gewerkt, krijgen alle kleuren nu een zachte metaaltint. De copper orange gekleurde pannen passen perfect in de koperen trend.Doe mee met de wedstrijd en wie weet kan jij binnenkort aan de slag in de keuken met de bolle sauteuses. We geven er 2 weg!Info: www.falkculinair.com