De zwaartekracht heeft zijn werk gedaan, je zwangerschap heeft zijn tol geëist, de menopauze is ingezet, of je hebt geen tijd en geen fut om te sporten,... zoveel mensen, zoveel verhalen.

Precies op al die verhalen weet Infraligne een antwoord. Door de combinatie van beweging onder infraroodstralen met gezonde voeding, kan je namelijk verscheidene centimeters verliezen. Infraligne blijft dat principe trouw, dus je hoeft hier geen modegebonden proteïne- of crashdiëten te verwachten. En alles uiteraard onder professionele begeleiding van bewegingscoaches en diëtisten.

Wij mogen 3 Infraligne pakketten van 10 oefensessies weggeven. In die pakketten is het volgende inbegrepen:

  • Figuuranalyse
  • Het gebruik van de infraroodcabines onder begeleiding
  • Voedingsadvies door een diëtiste
  • Resultaatsgarantie

Bereid je voor op de zomer en doe mee met onze wedstrijd.

De zwaartekracht heeft zijn werk gedaan, je zwangerschap heeft zijn tol geëist, de menopauze is ingezet, of je hebt geen tijd en geen fut om te sporten,... zoveel mensen, zoveel verhalen. Precies op al die verhalen weet Infraligne een antwoord. Door de combinatie van beweging onder infraroodstralen met gezonde voeding, kan je namelijk verscheidene centimeters verliezen. Infraligne blijft dat principe trouw, dus je hoeft hier geen modegebonden proteïne- of crashdiëten te verwachten. En alles uiteraard onder professionele begeleiding van bewegingscoaches en diëtisten.Wij mogen 3 Infraligne pakketten van 10 oefensessies weggeven. In die pakketten is het volgende inbegrepen:Bereid je voor op de zomer en doe mee met onze wedstrijd.