St Môret Mousse, het plezier van de primeursmaak van St Môret vertaald in een luchtige en lichte textuur met ingrediënten die 100% natuurlijk zijn, zonder kunstmatig toegevoegde smaken of conserveermiddelen. De smeuïge en lichte textuur smeer je simpelweg op een stuk vers brood, een toast of waarom niet, een komkommerschijfje. Geen zin in brood? Dip dan je grissini, een lekkere wortel of komkommer in het potje en smullen maar.

Wij mogen 10 picknickmanden weggeven. Daarin zit het volledige gamma van de St Môret Mousse samen met enkele goodies zoals servetten, grissini, recepten, mason jars,... een goed gevulde mand om te genieten van een heerlijke picknick.

St Môret Mousse, het plezier van de primeursmaak van St Môret vertaald in een luchtige en lichte textuur met ingrediënten die 100% natuurlijk zijn, zonder kunstmatig toegevoegde smaken of conserveermiddelen. De smeuïge en lichte textuur smeer je simpelweg op een stuk vers brood, een toast of waarom niet, een komkommerschijfje. Geen zin in brood? Dip dan je grissini, een lekkere wortel of komkommer in het potje en smullen maar.Wij mogen 10 picknickmanden weggeven. Daarin zit het volledige gamma van de St Môret Mousse samen met enkele goodies zoals servetten, grissini, recepten, mason jars,... een goed gevulde mand om te genieten van een heerlijke picknick.