Met de elegante, blauwe ontbijtschaaltjes en bijpassende papieren placemats, start je elke dag op een creatieve manier. De kunstenaar van deze set liet zich inspireren door het ochtendlicht en hulde de ontbijt schaaltjes in de zelfde blauwtint zoals die 's ochtends in Azië te zien is. Aan de onderzijde van elk schaaltje vind je de handtekening van de kunstenaar en een uniek nummer uit de gelimiteerde oplage terug.

Doe mee en maak kans op een van de 10 exemplaren. Wie weet wordt je Valentijnsontbijt nog vrolijker met deze unieke schaaltjes.

Met de elegante, blauwe ontbijtschaaltjes en bijpassende papieren placemats, start je elke dag op een creatieve manier. De kunstenaar van deze set liet zich inspireren door het ochtendlicht en hulde de ontbijt schaaltjes in de zelfde blauwtint zoals die 's ochtends in Azië te zien is. Aan de onderzijde van elk schaaltje vind je de handtekening van de kunstenaar en een uniek nummer uit de gelimiteerde oplage terug.Doe mee en maak kans op een van de 10 exemplaren. Wie weet wordt je Valentijnsontbijt nog vrolijker met deze unieke schaaltjes.