Steeds meer mensen kiezen voor natuurlijke, zelfgebakken broden in plaats van massaal geproduceerd, smakeloos brood. Als je eenmaal je eigen zuurdesemstarter gemaakt hebt, hoef je hiervan maar een klein beetje toe te voegen aan de andere ingrediënten en dan ben je al goed op weg naar een heerlijk, vers brood.

Het boek 'Hoe bak ik zuurdesembrood?' van Emmanuel Hadjiandreou begint met een stap-voor-stap gids voor het maken en kneden van deeg en het vormen, bereiden en bakken van een standaardzuurdesembrood. Hierop kun je variëren met bijvoorbeeld oergranen, zoals kamut en spelt. Ook zijn er recepten voor zoete of hartige broden, bijvoorbeeld halloumi en munt of dadel en walnoot.

Wij mogen 5 exemplaren weggeven.

Steeds meer mensen kiezen voor natuurlijke, zelfgebakken broden in plaats van massaal geproduceerd, smakeloos brood. Als je eenmaal je eigen zuurdesemstarter gemaakt hebt, hoef je hiervan maar een klein beetje toe te voegen aan de andere ingrediënten en dan ben je al goed op weg naar een heerlijk, vers brood. Het boek 'Hoe bak ik zuurdesembrood?' van Emmanuel Hadjiandreou begint met een stap-voor-stap gids voor het maken en kneden van deeg en het vormen, bereiden en bakken van een standaardzuurdesembrood. Hierop kun je variëren met bijvoorbeeld oergranen, zoals kamut en spelt. Ook zijn er recepten voor zoete of hartige broden, bijvoorbeeld halloumi en munt of dadel en walnoot.Wij mogen 5 exemplaren weggeven.