Deze zomer kan je genieten van een culinaire barbecue in het Brusselse Sofitel hotel, dat gelegen is vlakbij de Louisalaan en de Zavel. Het hotel is al jaren een begrip door de eigenzinnige en eclectische stijl, zowel bij toeristen als bij de Brusselaars. Zo zijn er in het interieur een aantal verwijzingen naar de Belgische geschiedenis en zijn er ook een paar subtiele knipogen naar de Brusselse schilder René Magritte.

Knack Weekend mag vijf etentjes weggeven voor 2 personen. Waag je kans! Niet gewonnen? Je kan nog tot en met 31 augustus in het Sofitel hotel terecht om van de Barbecue Chic te genieten.

Deze zomer kan je genieten van een culinaire barbecue in het Brusselse Sofitel hotel, dat gelegen is vlakbij de Louisalaan en de Zavel. Het hotel is al jaren een begrip door de eigenzinnige en eclectische stijl, zowel bij toeristen als bij de Brusselaars. Zo zijn er in het interieur een aantal verwijzingen naar de Belgische geschiedenis en zijn er ook een paar subtiele knipogen naar de Brusselse schilder René Magritte.Knack Weekend mag vijf etentjes weggeven voor 2 personen. Waag je kans! Niet gewonnen? Je kan nog tot en met 31 augustus in het Sofitel hotel terecht om van de Barbecue Chic te genieten.