Het R hotel experiences telt vier sterren en mixt gastronomie, wellness en ontspanning tot een uniek en innovatief concept. Dit hotel ligt op een steenworp van het fiets- en wandelnetwerk RAVeL en de Ardennen, en is de ideale uitvalsbasis om erop uit te trekken. Fietsliefhebbers kunnen zich wagen aan de befaamde Redoute, de helling die bekend is van de wielerwedstrijd Luik-Bastenaken-Luik. Wie geen fiets bij zich heeft, kan er een van het hotel gebruiken.


Het weekend houdt een overnachting in met ontbijt, lunch en een driegangendiner. Je kan ook gebruik maken van het wellness-en fitnesscentrum.


Waag je kans en doe mee!

Het R hotel experiences telt vier sterren en mixt gastronomie, wellness en ontspanning tot een uniek en innovatief concept. Dit hotel ligt op een steenworp van het fiets- en wandelnetwerk RAVeL en de Ardennen, en is de ideale uitvalsbasis om erop uit te trekken. Fietsliefhebbers kunnen zich wagen aan de befaamde Redoute, de helling die bekend is van de wielerwedstrijd Luik-Bastenaken-Luik. Wie geen fiets bij zich heeft, kan er een van het hotel gebruiken. Het weekend houdt een overnachting in met ontbijt, lunch en een driegangendiner. Je kan ook gebruik maken van het wellness-en fitnesscentrum.Waag je kans en doe mee!